divendres, de juny 24, 2005

El cor de la sardina


ha nascut la
sardina

Allà va ella, cap a la mar

2 comentaris:

doppelgänger ha dit...

Aquestes sardinetes les menjaria jo dia a dia. Benvinguda a la xarxa i bon profit.

"Arriba un moment, però, que les aigües del mar s'escalfen, en la superfície, i augmenta, amb la temperatura, l'alimentació —el plàncton— i llavors les sardines comencen d'engreixar-se. Aquest augment del pes de la seva contextura es comença d'observar —en el nostre litoral— a partir de la segona quinzena d'abril. Pel maig entra en el seu moment literalment culminant. La sardina llavors és grossa, grassa, greixosa, de carn dura però suau. És el moment d'enfrontar-s'hi d'una manera decidida i impel·lent."

Josep Pla

Et pose la direcció per si t'interessa que jo sé que tu et documentes: http://lletres.net/pla/sardines.html

xouba ha dit...

MOLTES GRÀCIES

una sardina s'ha de menjar durant els mesos que porten R
(popular)