Aquestes sardinetes les menjaria jo dia a dia. Benvinguda a la xarxa i bon profit.
"Arriba un moment, però, que les aigües del mar s'escalfen, en la superfície, i augmenta, amb la temperatura, l'alimentació —el plàncton— i llavors les sardines comencen d'engreixar-se. Aquest augment del pes de la seva contextura es comença d'observar —en el nostre litoral— a partir de la segona quinzena d'abril. Pel maig entra en el seu moment literalment culminant. La sardina llavors és grossa, grassa, greixosa, de carn dura però suau. És el moment d'enfrontar-s'hi d'una manera decidida i impel·lent."
Josep Pla
Et pose la direcció per si t'interessa que jo sé que tu et documentes: http://lletres.net/pla/sardines.html
2 comentaris:
Aquestes sardinetes les menjaria jo dia a dia. Benvinguda a la xarxa i bon profit.
"Arriba un moment, però, que les aigües del mar s'escalfen, en la superfície, i augmenta, amb la temperatura, l'alimentació —el plàncton— i llavors les sardines comencen d'engreixar-se. Aquest augment del pes de la seva contextura es comença d'observar —en el nostre litoral— a partir de la segona quinzena d'abril. Pel maig entra en el seu moment literalment culminant. La sardina llavors és grossa, grassa, greixosa, de carn dura però suau. És el moment d'enfrontar-s'hi d'una manera decidida i impel·lent."
Josep Pla
Et pose la direcció per si t'interessa que jo sé que tu et documentes: http://lletres.net/pla/sardines.html
MOLTES GRÀCIES
una sardina s'ha de menjar durant els mesos que porten R
(popular)
Publica un comentari a l'entrada