dilluns, de juliol 25, 2005

El dia d'AVUI

Després de llegir el post de Xelfer sobre el "dia de demà" i la despreocupació que demostrem, com si res del que ha de passar ens puga afectar de forma directa, he decidit pujar aquestes fotografies per a demostrar que el "dia de demà"…que tan llunyà pareix es troba molt més prop del que imaginem. Tal vegada un simple discurs no siga del tot efectiu, sempre es pot exagerar o les paraules poden quedar-se curtes…però com sol dir-se: una imatge val més que mil paraules, i encara que moltes vegades açò no siga cert, en aquest cas ho és i d’una forma esgarrifosa.
Bon profit, the yellow age is here…and we are here
Brazil 1973-2003

Alaska 1985-1986-2002-2003

Las Vegas 1973-2000

Kenya 1975-2000

Almeria --Espanya-- 1974-2004

només hi ha 20 o 30 anys de diferència.

d'ací 40 anys...

d'ací 30...

20...

10...

....ja no parlem de segles....

Les imatges provenen del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA), publicades a "One planet, many people. Atlas of our changing environment" (2005).

INTERNET: www.na.unep.net

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me estoy asustando...

doppelgänger ha dit...

Gràcies per reforçar la teoria amb imatges pràctiques i reals, tan reals que asusten.

Les imatges parlen. El groc s'apoderarà de nosaltres i com vegem amb una rapidessa espasmòdica. El groc sempre ha estat el color de la locura.A l'igual se m'ha apoderat el groc però crec que hi ha bona cosa de raó darrere la tonteria.

Estem de sequera i quina millor manera de combatir-la que començant per nosaltres, no deixeu ressecar les vostres carns, maltractant i matant les vostres cèl·lules per pura estètica i per favor no m'argüïu a la puta vitamina D que 'me tiene hasta los cojones'. Ja arribarà el dia que passarà això i sense cap intenció estètica ens posarem rojos com tomaques i passarà per a tots: des de la groga Almeria fins a la ja no tant verda Escòcia. Un remei contra els dies de sol i platja: una bona ombreta un bon llibre i un bon gotet d'aigua.