diumenge, d’agost 28, 2005

han vuelto...ves que bien...

El 17 d’octubre podrem gaudir per fi del nou treball de DEPECHE MODE, “Playing the angel”. He llegit per el intramundo que serà un disc menys obscur i electrònic, res que veure amb Exiter....

Per fi un nou treball de DEPECHE MODE...Playing the Angel es posarà a la venda el 17 d’octubre, i és un disc que promet molt...No serà tan summament obscur i trist com el Exciter, que podia ser la banda sonora dels pitjors moments de la teva vida. NO. El meu benvolgut Martin L. Gore ha tornat als vuitanta, a les melodies simples, a la caixa repetitiva, al to obscur però dolç. La veu de David Gahan tan característica, que t’abraça i et rodeja quan fa eixes notes llargues.

He pogut sentir el primer single “Precious”. Tan característic i vuitantero, que vaig dubtar si eixa cançó no seria d’un disc anterior. ¿Tornen a fer el mateix? No crec...Tornen a ser els que eren. Quina llàstima que ja no queden entrades per als concerts de Barcelona i Madrid.

Per cert, una portada de lo més bonica.

Martin L. Gore....VEN A MÍ

5 comentaris:

Mareta ha dit...

VES QUE BIEN!

I jo que sóc pobreta no me'l compraré (de moment, jeje...) però bé que me'l copiaré d'algú que ha fet un post molt bonico sobre el disc en qüestió... :-D

Ya lo sabes fitipaldi... ale pues, muaka muaka!!!!!!!!!!!!!!

doppelgänger ha dit...

Frisós pel nou àlbum. Exiter ni fred ni calor. A vore com tornen, amb això del revival 80 Depeche poden sorprendre. Qui supera l'electropop malcarat dels 80 si no els mateixos que el protagonitzaren. Ho poden fer millor que cap altre.

Waitin' for Depeche.

Ara que s'han tornat a juntar i amb nou disc... probablement faran gira i ... i no està bé ja; no serà hora d q vinguen cap a Juliol de l'any que ve afer-nos una visiteta...al fiB.

No seré jo quien lo diga. Però me da a mi que l'any que ve SI!!

xouba ha dit...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHGGGG

VOLS DIR AL FIB?????
OOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHH

ARGGGGGGGGGGG AAAARGGGGGGGG

i tu...Gonga, que segur q te dispositiu anti copia, però ja farem algo.

mmmm al FIB...
ais....siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Anònim ha dit...

Vaig entrevistar els organitzadors del FIB i van dir que l'objectiu per a l'any que ve era Depeche Mode. Així que...


I sabeu qui vaig entrevistar també? Alaska! Como lo oyes. Tot un subdión. Besets.

doppelgänger ha dit...

CARLLLLLLLLLA QUE ME ESTAS CONTANNNNNNNDO!!!!!!

Realment estan fent-se majors i si no els porten ja, jo no sé... lo veo, lo veo.

Déu t'escolte.