dijous, d’agost 18, 2005

NIT D'ALBAES


XÀTIVA LA MUSULMANA
DESDE ROMA FOU PRIMERA
LI HAN CANVIANT EL NOM
I ARA LI DIRAN LLANERA
(més o menys)


aquesta és la realitat del meu poble...

conquistat per Rus, Vidal i la construcctora Llanera...

i damunt ara estem en Fira

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja saps que amb tot això de la Copa Amèrica (perdó, America's Cup) cal fer moltes obres. Com més millor. La qüestió és, com cantava Monleón, "a guanyar diners". No siga cosa que després de la cosa eixa (lamericascas, s'entén) pete tot ben petat i no puguen seguir "adquirint" (ese peaso eufemismo de la sinyora Rut). Animalets...

Anònim ha dit...

pregunta: de qui és el bloc buit enllaçat com a "polivalencia"? no serà el teu, carleta? només faltes tuuu =)

Anònim ha dit...

No, no. No és el meu. I la Ruth? A eixa no la tinc localitzada. També té blog? Adriana i jo estem a punt de posar-nos internet "by the face" a casa, així que...tremoleu, que jo també m'apuntaré al carro. Besets, artiste. Per cert, ja em contaràs com va ser això de tindre tan a prop a la Rita(troglodita). Perquè ja sabem, que el més important del premi que et donaren va ser aquest moment. No finjas!

Anònim ha dit...

malauradament la Rita va delegar en una regidora i no vaig poder gaudir de les seues peludes besades =)

Ruth crec q de moment no en té tampoc, pero pulula per ací de tant en tant.

saludiussss i b7s!

Anònim ha dit...

Mogambo no sé, però el pis de certa senyora que jo em sé que sempre té dos o tres maromos poliseros a la porta de sa casa sí. Consulteu amb Sandra, que és l'experta. És que com ella va per a alcaldessa està ben informada. Besets a dolls.

Xa, artiste, quina llàstima. Mira que delegar...Una altra vegada serà. Per cert, hi ha no sé què de heineken (greenspace) que es farà a València a l'octubre relacionat amb l'art i tot això i allò. Mira-t'ho per participar-hi.

Anònim ha dit...

sip sip sip... tinc l'enllaç en favoritus xo encara no he tingut temps de llegir-m'ho amb tranquilitat, per la de feina que tinc (i ací estic escrivint en blocs, jejeje). de tota manera, pel que sé es tracta d'un curro totxo que millor fer-lo en equip... i els meus potencials companys se'n van tots d'erasmus =(

si a algú li interessa i està disposat a formar equip:

http://www.heinekengreenspace.com

cómo no, Carla sempre informada de tot =)... et vam trobar a faltar en el FIB, tia!

b7s

Anònim ha dit...

Jajajaja

Utilizando el blog de Araceli como foro!!!! =)

La foto del post, Ara, me recuerda que tengo que coger uno de esos carteles tan monos que cuelgan en las obras porque mi casa es como la sagrada familia. Tendríamos que estar obligados a llevar casco.

Un beso a todos

(Carla!!! Cuanto tiempo sin verte!!! Ánimo con ese blog!!!)

Cent ha dit...

Açí parlant de la colonizació de Xàtiva i lo món parlant rollo foro. qué quies que te diga yo soy Xàtivafilo manque huela a pedo.